A Grinyó i Gimeno, Advocats disposem d’un equip d’advocats altament especialitzats en dret civil, família, penal i administratiu. En aquestes disciplines els nostres lletrats ofereixen assessorament i assistència integral personalitzada en tot tipus de procediments davant dels Jutjats i Tribunals.

Oferim solucions integrals d’assessorament legal i estratègia, desenvolupades per professionals de prestigi, acreditats i amb experiència, a la vegada que compromesos amb els objectius del client. Atenem rigorosament, personalitzada i sense intermediaris. A més ens caracteritzem per treballar de forma conjunta, a fi de poder resoldre els dubtes que ens plantegen els nostres clients.

Entre d’altres serveis oferim:

Figures de protecció personal: Procediments judicials i actuacions en relació a les figures de protecció personal (tutela, curatela, defensor judicial, assistent personal, etc.).

Dret de família: Adopcions, separacions, divorcis i ruptures de parelles estables, amb i sense fills.

Dret immobiliari: Clàusules terra “cláusula suelo”, Planificació d’operacions sobre immobles, assessorament i negociació. Lloguer d’immobles i procediments de desnonament. Dissolució de condominis i tot tipus de procediments relacionats amb comunitats de propietaris o propietat horitzontal.

Dret successori: estudi i assessorament testamentari, reclamacions sobre herències i legítimes, negociacions extrajudicials i mediació, actes d’última voluntat, tramitació d’herències i altres procediments vinculats amb la successió.

Dret aplicat a fundacions i associacions: assessorament especialitzat enfocat a tot tipus d’entitats del tercer sector, especialment entitats tutelars i del sector sanitari i/o sociosanitari). Els nostres advocats són experts en prestar assessorament en la creació, constitució i funcionament de tot tipus d’entitats.

Dret civil: Procediments judicials i actuacions en relació a la reclamació de deutes, procediments societaris i judicis canviaris per impagament de xecs o pagarés.

Dret penal: Procediments judicials i actuacions en relació a tot tipus de delictes contra la vida, integritat física, llibertat, integritat moral, intimitat, honor, violència intrafamiliar, etc.

TRUCA'NS

mòbil: 623.108.848

Envia'ns un email

Direcció

Via Laietana, núm. 46B, 3r – 4a

WHATSAPP